Leiderschap

Agile en autonome teams vraagt een heel ander niveau van leiderschap. ‘De baas’ wordt vervangen voor ‘de leider’. Wat betekent dat en hoe weet je of jij die leider bent?

Een leider zijn vraagt iets heel anders van je dan een manager zijn. Als leider draait het meer om motiveren, sturing en aanmoediging. Dit is iets heel anders dan enkel het werk verdelen.

Leiderschap vereist dan ook een heel andere persoonlijkheid dan dat van een manager. Maar hoe weet je nu of jij die leider bent?

30 Karaktereigenschappen van Big5Profiles

De Big5Profiles persoonlijkheidstest kan je hierbij helpen. Door gebruik te maken van de wetenschappelijk onderbouwde Big5 methode ben je zeker van een betrouwbaar profiel.

Dit maakt de Big5Profiles persoonlijkheidstest het ideale startpunt om jezelf te ontwikkelen als echte leider. Of je nu een team binnen je organisatie aanstuurt of leider bent van de hele organisatie, de Big5 persoonlijkheidstest geeft je de inzichten om te groeien.

Leiderschap met Big5Profiles

Jouw leiderschapskwaliteiten ontdekken op basis van de inzichten van Big5Profiles is heel eenvoudig. Je besteld onze persoonlijkheidstest en gaat meteen aan de slag.

Je krijgt met de persoonlijkheidstest:

  • Inzicht in jouw persoonlijkheid
  • Inzicht in jouw gedrag voorkeuren
  • Inzicht in jouw karaktereigenschappen

De persoonlijkheidstest kost slechts € 149,-