Onze partners

Onze partner familie

Bij Big5Profiles willen we altijd het beste. ook voor jou!
Kies daarom voor 1 van onze gecertificeerde partners.

Maak kennis met onze familie

Door gebruik te maken van één van de gecertificeerde partners uit de Big5Profiles familie weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij werken alleen samen met coaches die over de juiste kennis beschikken. Onze partners hebben veel kennis van de Big5Profiles persoonlijkheidstest.

Ze beschikken over de vaardigheden om de uitkomsten van onze testen correct te interpreteren en jou de inzichten te kunnen geven die je verder helpen. Zo kun jij alles uit jezelf halen en kun jij de groei maken die je verdient. Vind de coach met de juiste kwalificaties voor jou en neem eenvoudig contact op.

Personal coach

Een Big5Profiles Personal Coach kan jou helpen jouw persoonlijke doelen te halen. Op basis van onze test worden jouw drijfveren en persoonlijkheidseigenschappen inzichtelijk gemaakt. Samen met de coach kijk jij vervolgens welke aanpassingen het beste bij jou passen.

Team coach

De gecertificeerd team coach helpt jouw team het maximale resultaat te halen. Gewapend met de resultaten uit de teamanalyse wordt een plan gemaakt om verbeteringen door te voeren.

Personal & Team coach

Een coach die gecertificeerd is als personal en team coach kan je helpen het maximale uit je team te halen maar ook uit je medewerkers. Deze combinatie is dé oplossing voor autonome, Agile, teams.

Breng mij in contact

Wil jij graag in contact komen met 1 van onze coaches? Laat hiernaast een bericht achter en binnen 24 nemen we contact met je op!