Gecertificeerd partner worden

Word gecertificeerd partner

Deze familie heb je wél voor het uitkiezen.
Tenminste als je gecertificeerd Big5Profiles partner wordt.

Een (h)echte familie

Bij Big5Profiles zien we onze partners als familie. We hechten er dan ook veel waarde aan dat er een echte klik is. Bij Big5profiles word je daarom ook niet zomaar partner.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde coaches die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit en betrouwbare resultaten garanderen.

Onze partners weten precies hoe ze de uitkomsten van de persoonlijkheidstest en teampersoonlijkheidstest moeten interpreteren en in kunnen zetten. Onze partners helpen jou gegarandeerd naar het volgende niveau.

Wat je van ons mag verwachten

Geen helpdesk maar ons

We geloven sterk in direct en persoonlijk contact. Niets is zo vervelend dan op het moment dat er iets niet goed loopt doorverwezen te worden naar een helpdesk. Je wilt immers je probleem zo snel mogelijk opgelost hebben zodat je verder kunt met je werk. Daarom hebben we geen helpdesk. We zijn als familie jouw backup-lijn. Je kunt dus direct persoonlijk contact met ons opnemen. Als partner kun je ons via onze mobiele nummers 7 dagen in de week bereiken. Zo zorgen we dat jij je geen zorgen hoeft te maken.

We houden van samenwerken

Je bent voor ons meer dan een klant. Je maakt deel uit van de Big5Profiles familie. Daarom geven we jou, net als onze echte familie, de aandacht die je verdient. De aandacht die jou verder helpt en laat groeien. We willen met je samenwerken om je nog beter te maken. Jou helpen jouw klanten nog beter te kunnen helpen. We geven je aandacht want, zoals IKEA het zo goed verwoordt:

“Aandacht maakt alles mooier”

De familie die je wél kiest

Als partner ben je bij Big5Profiles niet zomaar een nummertje maar ben je onderdeel van onze familie. We zijn namelijk heel trots op onze partners en helpen ze daarom graag de beste te zijn. Zo staan we niet alleen altijd voor je klaar bij uitdagingen maar denken we ook graag met je mee. Op die manier kun je jouw coachees het beste bieden en weet je dat we voor je klaar staan als het nodig is.

Jouw voordelen als partner

  • Toegang tot onze wetenschappelijk onderbouwde Big5-testen
  • Word je als officiële partner op onze website vermeld
  • Krijg je via onze website leads
  • Toegang tot sparringsessies
  • Voorrang op trainingen en certificering
  • Korting op testen
  • Toegang tot onze kennisbank en onderzoeksdata

Wil je meer informatie?

Dat je niet meteen op de eerste date over trouwen en kinderen begint snappen we heel goed. Je wilt elkaar eerst beter leren kennen voordat je elkaar aan elkaars familie voorstelt. Daarom lijkt het ons leuk elkaar eerst wat beter te leren kennen. Als je het formulier hieronder invult nemen wij contact met je op om te kijken of we eens op date moeten.