two black headphones on brown wooden table

Online Masterclass
Big Five Persoonlijkheidstest

Dinsdag 15 december 2020 – 10:00 tot 11:00

Zo’n uitgebreide persoonlijkheidsrapportage is natuurlijk prachtig, maar wat kun je er nu mee? Daarom organiseer ik op Dinsdag 15 december 2020 een online masterclass waarin ik uitleg:

  • Hoe de Big5 resultaten gelezen moeten worden
  • Hoe je de resultaten inzet om jouw coachee verder te helpen
  • Hoe je de resultaten inzet om jouw team verder te helpen
  • Hoe je talent ontdekt op basis van de resultaten
  • Hoe je op basis van de resultaten stress kunt verminderen of zelfs voorkomen

Reserveer je plek
Een online masterclass zit vaak snel vol. Reserveer daarom meteen jouw plek zodat je er zeker bij kunt zijn!

Over de deze Online Masterclass

Deze Online Masterclass wordt gegeven door Bob Kosse. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het coachen van individuen en teams in zijn rol als Agile Coach. De kennis die hij daarbij heeft opgedaan zet hij nu in om coaches en organisaties te helpen door de inzet van de Big Five methode.

Tijdens de Masterclass zal Bob regelmatig verwijzen naar praktijksituaties en hoe de resultaten van de Big Five persoonlijkheidskenmerken een sleutelrol kunnen spelen bij het oplossen van problemen, het ontdekken van talent en het verminderen van stress. Hij houdt er van vooral praktisch te kijken naar mogelijkheden en oplossingen.

Ben jij erbij?

Wacht niet te lang met aanmelden. Het zou zonde zijn als de online masterclass vol zit voordat jij je aangemeld hebt. Vul het formulier hiernaast in en ik stuur je de link naar de online masterclass en bevestiging van je deelname direct toe!