Coach Talk Live

Coach Talk Live

Iedere week gaat Bob Kosse live in gesprek met een spraakmakende coach. Ben jij die spraakmakende coach en wil jij graag een keer live met Bob in gesprek over jouw vakgebied? Wil jij graag vertellen waarom mensen juist voor jou als coach moeten kiezen en wat jou als coach uniek maakt? Lees dan even verder!

Wat is Coach Talk Live?

Coach Talk Live is een wekelijks online programma waarin Bob Kosse in gesprek gaat met een spraakmakende coach. Dit gesprek wordt live uitgezonden op Youtube, Instagram, Facebook en in de nabije toekomst ook LinkedIn.

Coach Talk Live biedt jou als coach een gratis platform waarop jij je kunt profileren als expert. Daarnaast word jouw expertise extra onder de aandacht gebracht bij een grote doelgroep.

Wil jij in gesprek met Bob?

Meld je dan gratis aan voor 1 van de komende Coach Talk live uitzendingen!

Programmering

Coach Talk Live Volgeboekt

Coach Talk Live is helemaal vol gepland voor januari en februari. Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter om op de reserve lijst te komen. Mocht een coach uitvallen dan nemen we met jou contact op om die plek in te nemen. Ook stellen we je als eerste op de hoogte als de inschrijvingen voor maart en april geopend worden!