Certificering

Certificering

Een persoonlijkheidstest is een zeer nuttig middel om een goed beeld van iemand te krijgen. Uit ervaring weten wij ook dat het een heel gevaarlijk middel is als de uitslag verkeerd wordt begrepen of geïnterpreteerd. Daarom bieden wij certificeringstrajecten op verschillende niveaus aan.

Het belang van een goede structuur

Wij streven er naar een zo waardevol mogelijk certificeringstraject aan te bieden. Daarom hebben wij gekozen voor een heldere structuur met duidelijke stappen.

Ons programma start met de Fundamentals waarna je door kunt studeren op het vakgebied van Personal Coach, waar je leert op persoonlijke basis met het profiel met iemand aan de slag te gaan. Ook kun je na de Fundamentals kiezen om met de Team Coach certificering aan de slag te gaan. Hierin leer je alles over het inzetten van de team profielen en hoe je deze gebruikt om het maximale uit ieder team te halen.

Na de Personal Coach en Team Coach certificering kun je nog aan de slag gaan met de Partitioner waarin je leert hoe je andere coaches kunt begeleiden met behulp van Big5Profiles.

Aan de slag met het Big5Profiles certificeringstraject

Wanneer je als coach met Big5Profiles aan de slag wilt moet je jezelf certificeren. Dit doe je door te starten met de Fundamentals certificering. Na het succesvol afronden van dit (online)programma ontvang je van ons een uitnodiging om met de vervolg certificering aan de slag te gaan.

Het Fundamentals certificering programma kun je via de knop hieronder aanschaffen en kost € 49,-. Hierbij zit het volledige lespakket inclusief 2 kansen om het examen te volbrengen.