Certificering

Big5Profiles Certificering

Ga als gecertificeerd coach aan de slag met Big5Profiles

Wij staan voor kwaliteit

We hebben het over mensen. Dan is kwaliteit een onderdeel dat zeker niet over het hoofd gezien mag worden. Dat zie je terug in onze vragenlijsten, rapportages en onze coaches.

Wil jij als coach met Big5Profiles aan de slag? Ons certificeringstraject geeft je een goede start met de juiste kennis.

Big5Profiles certificering
Certificering voor Big5Profiles coach

Word gecertificeerd Big5Profiles coach

De profielen van Big5Profiles geven een diep inzicht in de persoonlijkheid. Als gecertificeerd Big5Profiles coach ben je in staat de individuele Big5Profiles rapportages te lezen, te begrijpen en uit te leggen.

Door de inzet van de Big5Profiles vragenlijst en rapportage krijg je een gedetailleerd beeld van jouw coachee.

Aan de slag als Big5Profiles coach?

Wil jij als coach gebruik gaan maken van Big5Profiles? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen contact met je op om trainingsdata en overige informatie met je door te nemen.

Certificering voor Big5Profiles teamcoach

Word gecertificeerd Big5Profiles teamcoach

Van teams wordt steeds meer verwacht. Zelfsturing, eigen inbreng en vooral verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernbegrippen. Persoonlijkheid speelt bij deze begrippen een belangrijke rol.

Het is daardoor van cruciaal belang inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van teamleden. Maar ook om deze inzichten op de juiste manier in te zetten.

Tijdens de Big5Profiles teamcoach certificering training leer je hoe je de teamrapportage moet duiden en hoe je de resultaten in je team inzet om als team te groeien.

Aan de slag als Big5Profiles teamcoach?

Wil jij als teamcoach gebruik gaan maken van Big5Profiles? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen contact met je op om trainingsdata en overige informatie met je door te nemen.

Wat leer je tijdens de certificering?

Profiel interpreteren

Een Big5Profiles profiel maakt geen gebruik van archetypen. Daarom is het in het begin wat lastiger hoe een profiel gelezen moet worden. Een belangrijk onderdeel van de certificering is dat je ontdekt waar je naar moet kijken en hoe de verschillende onderdelen verband houden met elkaar.

De drijfveren

Wat zijn drijfveren? Waarom zijn ze belangrijk? Hoe ontdek ik welke drijfveren belangrijk zijn? De antwoorden op die vragen kun je geven na de Big5Profiles coach certificering. Je leert de verschillende drijfveren kennen en ontdekt hoe ze onderling verband houden.

Persoonlijkheid en drijfveren samen

Persoonlijkheid en drijfveren hebben weinig direct verband. Per persoon is er daardoor een verschillende combinatie van persoonlijkheidskenmerken en drijfveren mogelijk. Tijdens de certificering leer je hoe je de onderlinge verbanden ontdekt, wat ze betekenen en hoe je jouw coachee daarmee verder kunt helpen.